Słodki Stół
Słodki stół na dowolną imprezę powinniśmy liczyć od 2 do 3 porcji na osobę. W przypadku ciast powinniśmy liczyć 0,15 kg (150 gram) na osobę.
Babeczki
- Babeczka owocowa mix
- Babeczka tiramisu
- Babeczka serowa
- Babeczka szarlotka
- Babeczka cytrynowa
- Babeczka kopiec kreta
- Muffina
Deserki 60 ml
- Deserek tiramisu
- Deserek oreo
- Deserek galaretka
- Deserek leśny mech
- Deserek marakuja
- Deserek czekoladowy z wiśnią
- Deserek brulee
- Monoporcje
- Poduszki whisky
- Chmurki cytrynowe
- Kółka mleczne
- Serca marakuja
- Kule pistacjowe
- Tulipan kawowy
- Półkule Kinder bueno
- Kółka czekoladowe
- Jajaka mscarpone z maliną
Inne
- Cake Pops
- Beza mascarpone
- Donut
- Ekler pistacjowy
- Ekler truskawkowy
- Tiramisu
- Trufelka
- Rurki
- Ptyś
- Ice pops
- Makaroniki
- Wyroby wagowe
- Beza
- Kulki ptysiowe
- Kulki twarogowe
Dodatkowy koszt, to koszt całej usługi w wysokości 100/200/300 zł (w zależności od wielkości imprezy). W cenie wliczony jest dojazd i rozłożenie słodkiego stołu oraz wypożyczenie naszej „złotej zastawy”. Rekomendujemy jednak, aby przy rozkładaniu była także florystka lub osoba odpowiedzialna za wygląd Sali. Tak, abyśmy mogli się dopasować. Po imprezie przyjeżdżamy na sale i zabieramy naszą zastawę. W przypadku uszkodzeń naszej zastawy klient zobowiązany jest wypłacić 15% kary od wartości całego zamówienia.
Usługa jest równa 0 zł gdy przyjeżdżamy z wszystkimi wyrobami – zostawiamy we wskazanym miejscu a ktoś inny zajmuje się całą resztą
Indywidualne dekoracje wyceniane są pod klienta.
Dane do kontaktu
Monika Sieradzka 608 009 455
Anna Zamielska 539 311 888